Βοηθήστε

Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, που μας περιβάλλατε, από την πρώτη κιόλας ημέρα με την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας, κάτι πολύ σημαντικό για όλους εμάς, στους πονηρούς και δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Βοηθήστε μας να σώσουμε μερικές ψυχές, βοηθήστε μας να τους προσφέρουμε μέλλον.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

  Με ένα μόνον ευρώ εξασφαλίζεται το πρωϊνό γεύμα (γάλα με μπισκότα) ενός παιδιού για έναν ολόκληρο μήνα.

   Έλα λοιπόν μαζί μας, γίνε μέλος των φίλων ιεραποστολής της Β.Μαδαγασκάρης και μόνο με 12 ευρώ εγγραφής, εξασφάλισε το πρωϊνό γεύμα για ένα παιδί για έναν ολόκληρο χρόνο. Έλα λοιπόν μαζί μας στη μεγάλη οικογένεια των φίλων της ιεραποστολής Β.Μαδαγασκάρης και νοιώσε τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς.

ΓΙΝΕ ΔΩΡΗΤΗΣ

Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, η οποιαδήποτε προσφορά έχει μεγάλη αξία. Δεν έχει σημασία το μέγεθος της όποιας προσφοράς, σημασία για εμάς έχει η στήριξη του φιλανθρωπικού έργου μας. Οι μεγαλύτερες προσφορές και οι πιό σημαντικές είναι αυτές που προέρχονται από το υστέρημα μας.

Γίνε δωρητής στα προγράμματα μας, όπως μισθοί γιατρών, δασκάλων, φυλάκων κτιρίων κ.α. Αγορά τροφίμων, φαρμάκων. Κατασκευές σπιτιών, σχολείων, ιατρείων, πνευματικών κέντρων, ιερών ναών, δεξαμενών νερού και συντήρηση όλων αυτών.
Γίνε δωρητής, έχουμε ανάγκη από την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε και σώσουμε κάποιες ψυχές.

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

  Βοήθησε το έργο μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Είσαι πρόθυμος να γευτείς τη χαρά του εθελοντή ιεραπόστολου; Επικοινώνησε μαζί μας, στείλε μας τα στοιχεία σου και το επάγγελμα σου και έλα να προσθέσεις το δικό σου λιθαράκι στο σπουδαίο έργο της ιεραποστολής Β.Μαδαγασκάρης.

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

   Oι Ορθόδοξοι ιεραπόστολοι, ιερείς, κατηχητές και λαϊκοί άνθρωποι υπηρετούν σαν απλοί εργάτες στη διάδοση της Ορθόδοξης Χριστιανικής πίστης, που μέσω αυτής προσπαθούν να πλησιάσουν, να βοηθήσουν, να μεταμορφώσουν και να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Ένας ο στόχος, κατήχηση και φιλανθρωπία από τους εργάτες της αγάπης. Με μοναδικό όπλο τους την αγάπη και την Αγάπη του Ευαγγελίου μάχονται για να έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο. Οι φίλοι ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης σας προσκαλούν και σας παρακαλούν να έρθετε αρωγοί και συνοδοιπόροι στο έργο τους.

  Από σήμερα, εάν θέλετε, μπορείτε κι εσεις να διαθέσετε  λίγες στιγμές από τη ζωή σας. Λίγες στιγμές αρκούν για να μεταδώσετε τα μηνύματα των φίλων της ιεραποστολής Μαδαγασκάρης στους φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και γνωστούς σας. Λίγες στιγμές αρκούν για να διαδώσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το έργο και τους στόχους μας. Με το να διαθέσετε λίγες στιγμές από τη ζωή σας, αυτές οι στιγμές, ΙΣΩΣ, να είναι καθοριστικές για τη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας.